“Дани руских цртаних филмова и бајки” овог викенда у Сомбору

Ruski crtani filmovi

Овог викенда, 11. и 12. децембра 2021. године, у Великој сали Културног центра “Лаза Костић” Сомбор, биће реализована манифестација “Дани руских цртаних филмова и бајки”. Програм је приредио Културни центар “Лаза Костић” Сомбор, у сарадњи са Амбасадом Руске Федерације у Републици Србији, Српским одељењем Међународног фонда јединства православних народа, као и Руским домом у Београду.

Свечано отварање планирано је у суботу, 11. децембра, у 17 часова, у Великој сали Културног центра, уз присуство представника поменутих сарадника Културног центра. Након свечаног отварања, планирано је приказивање анимираног филма “Хофманијада”, у режији Станислава Соколова, а затим, у 19.00 часова, на репертоару ће бити чувена филмска бајка “Камени цвет”, коју је режирао Александар Птушко. Оба остварења намењена су узрасту старијем од 9 година.

У недељу, 12. децембра, програм почиње у 10.00 часова, серијом кратких цртаних филмова за узраст деце од 3 до 7 година, а у 11.30 публику очекује још једна добро позната филмска бајка “Садко”, намењена узрасту од 9 година.

Улаз за све пројекције је слободан.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs