Десетковане Апатинке поражене у Јабуци

Екипа омладинског рукометног клуба “Апатин” гостовала је у оквиру 15. кола Друге лиге Север у Јабуци, екипи истоименог женског рукометног клуба, где су поражене са 28:16. Апатинке су на утакмицу отишле без пола екипе, односно са само осам играчица, и успеле су да на неки начин пруже солидан отпор фаворизованим домаћим рукометашицама.

Домаће играчице су одлично отвориле утакмицу, и до двадесете минуте водиле са 10:2. Резултат на полувремену је био 15:6 у корист Јабуке. Друго полувреме опет одлично отварају домаће рукометашице и одлазе на +12. Од тог тренутка, па до краја утакмице, резултат је ишао гол за голом, па је утакмица завршена резултатом 28:16. Играчем утакмице проглашена је Стефана Старчевић, голман домаћих. У редовима Јабуке, највише голова је постигла капитен екипе Дуња Миленковић (7 погодака), а код гостију највише је погађала Анђела Мајсторовић (6 погодака), такође капитен екипе.

Иако је у питању нови пораз за Апатинке, с обзиром да су само три играчице из стартне поставе отпутовале на утакмицу, ово је одличан резултат. Тренер гостију Никола Орељ каже да је презадовољан приказаним, једино не резултатом, али да се то и очекивало, и нада се да ће следеће коло екипа бити у пуном саставу. Следеће недеље Апатинке гостују женском рукометом клубу “Железничар 2” у Инђији.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије