Добар одзив мештана Липара за вакцинацију

У Липару је у суботу отворен вакцинални пункт. Око 160 мештана Липара се протеклих дана пријавило у Месну заједницу и изразило жељу да прими Синофармову вакину.

Председник Скупштине општине Кула Владимир Ђуровић рекао је да је вакцинација почела на време, како је и најављено, и да је одзив грађана Липара веома добар.

  • Одзив грађана Липара за вакцинацију је добар. У Месну заједницу се пријавило њих 165. Надам се да ћемо у наредном периоду доћи до жељеног броја вакцинисаних и стећи колективни имунитет како би све почело нормално да ради и функционише, рекао је Владимир Ђуровић, председник Скупштине општине Кула.

Подсетимо да су у претходном периоду вакцинални пунктови били отворени и у свим осталим насељним местима: Руском Крстуру, Крушчићу, Сивцу и Црвенки и да је одзив био, такође, веома велики.

Када је реч о епидемиолошкој ситуацији она је у кулској општини сваким даном све боља и сви су изгледи, како је речено и у Штабу за ванредне ситуације да би ванредна ситуација у кулској општини могла да буде укинута за пар недеља.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије