Добрица подржавао неонацисте, а сада хоће санкције Русији!

Dobrica

Конзервативни покрет Наши представља јавности на увид фотографије Добрице Веселиновића лидера Не давимо Београд са члановима неонацистичког бенда „Цокуле“.

Добрица Веселиновић који недељама у назад позива на увођење санкција Руској Федерацији познат је међу љубитељима панк музике као велики пријатељ неонацистичког  бенда Цокуле који су кроз своје песме подржавали   нацистичку идеологију под чијом чизмом је страдало на милионе Руса против којих Добрица тражи санкције.

Њихове песме су певале о рушењу Тиране, Америци као дегенерисаној нацији,  о убијању комуниста, али оно што  упада у очи су песме на немачком језику и салутирање уз нацистички поздрав.

На свом албуму се чак и захваљују Добрици Веселиновићу за помоћ у издавању истог, али им и лидер Не давимо Београд такође статира и у музичком споту.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Позив за увођење санкција Руској Федерацији од стране Добрице Веселиновића је отворена подршка неонацистима у Украјини који су одговорни за убиства на хиљаде грађана и изазивање крвавих сукоба.

Конзервативни покрет Наши не чуди овакво понашање Добрице који сада себе покушава да представи као левичара, а  који  у реаллности крије своју неонаци прошлост коју је неговао кроз музику и коју је преточио и у политички живот Србије.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs