Договорена сарадња између ФК “Хајдук” и ФК “Војводина”

Kula sastanak

Делегација ФК “Хајдук” из Куле, члана Спрске лиге – група Војводина, састала се са руководством ФК “Војводине” из Новог Сада.

Током уводног дела разговора, евоцирале су се успомене са некадашњих такмичења ова два клуба у Супер лиги, а тема су били и добри односи који су неговани током протеклог времена. Приоритет састанка био је договор о наставку постојеће сарадње, али и подизања на један виши ниво сарађивања по питању млађих категорија, омладинске школе, инфраструктуре и других сегмената који би обострано помогли клубовима.

Делегацију ФК “Хајдук” Кула на овом сусрету су чинили председник клуба Далибор Крковић, саветник Предраг Рајић, директор Жељко Ачански, шеф стручног штаба Жељко Рачић и председник општине Кула Дамјан Миљанић, док су председник ФК “Војводина” Драгољуб Самарџић, члан Управног одбора Петар Ђурђев, директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић и секретар Александар Влашкалић били испред руководства ФК “Војводина”.

По завршетку састанка, делегацији ФК “Хајдук” су уручени пригодни поклони, као и позив да као специјални гости присуствују предстојећем војвођанском дербију између ФК “Војводине” и ФК “Спартака”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије