Док попијете кафу, ето вас у Новом Саду – ред вожње брзим возом

Srbija voz
Брзи воз у Србији је постао реалност. Од Београда до Новог Сада стизаћемо за време које нам је потребно да попијемо једну кафу.

Сада је познат и ред вожње као и дужина путовања. Постоје три варијанте како можете стићи брзим возом до Новог Сада и назад. У првој варијанти путујете са само једним стајањем на Новом Београду и путовање траје 36 минута. Буквално док попијете кафу сте тамо.

Друга варијанта каже да можете да стигнете за 49 минута, а у воз се можете укрцати на некој од станица. То су: Нови Београд, Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка и Сремски Карловци.

Трећа и најспорија варијанта, али са највише станица, каже да је време путовања око 56 минута. Воз стаје на 11 станица, а то су: Нови Београд, Тошин бунар, Земун, Земун поље, Батајница, Нова Пазова, Стара Пазова, Инђија, Бешка, Сремски Карловци и Петроварадин.

Повратна цена карте брзим возом који ће саобраћати од Београда до Новог Сада биће 1.600 динара, а у једном правцу 1.000 динара. Возови имају бесплатан wi-fi, мини бар, посебан део за велике пртљаге, посебно место за особе са посебним потребамa.

Подсећамо, воз ће до Батајнице ићи брзином испод 200 километара на час, а након тога доситзаће рекордно убрзање, и 200 километара на час саобраћаће до самог уласка у Нови Сад.

Цела траса, што смо се и уверили, има модерне станице и импозантне обејкте. А свакако да је овај воз сан сваког машиновође. Сада је у Србији тај сан постао јава.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије