До 3. септембра пријаве за лиценце УЕФА „Ц“ И УЕФА „Б“

Fudbal

Фудбалски савез Војводине објавио је Конкурс за едукацију фудбалских тренера за УЕФА „Ц” и УЕФА „Б” лиценцу. Како се наводи, сви заинтересовани кандидати имају могућност да се пријаве за полагање до 3. септембра.
Пријава, као и сва неопходна документа (изјава о некажњавању и биографија) подносе се електронским путем на мејл адресу: тренери@фсв.рс. Сви кандидати који су заинтересовани за стицање звања фудбалског тренера са УЕФА „Ц“ лиценцом + Националном голманском лиценцом су и даље у могућности да се пријаве за едукацију коју организује ФСВ у сарадњи са ЦЕФТ ФСС, а по стандардима УЕФА.
Поред општих услова кандидат треба да испуњава и посебне услове:
минимум 6 година играња сениорског фудбала било ког степена такмичења (оверена потврда из клуба)
или поседовање националне „Ц“ лиценце
или диплома Факултета за спорт и физичко васпитање (усмерење фудбал)
Када је у питању стицање звања фудбалског тренера са УЕФА „Б” лиценцом сви кандидати поред општих услова треба да испуњавају и посебне услове:
минимум 7 година играња највећег степена такмичења професионалног фудбала (оверена потврда из клубова);
или поседовање УЕФА „Ц“ лиценце мин. годину дана, као и обавезно чланство у Тренерској организацији (доказ тренерска књижица/потврда).
Све остале информације о општим и посебним условима уписа, као и о свим додатним појединостима, могу се добити и на број телефона 064/845 – 55 – 00 (Бојана Бубало).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs