“Дунав осигурање” и ”Новак Ђоковић” Фондација заједно на великом јубилеју

Соба

Вођени мисијом стварања лепших и хуманијих животних услова за најмлађе, Компанија “Дунав осигурање2 и “Новак Ђоковић” Фондација кроз вишегодишње партнерство наставили су да спроводе пројекте друштвене одговорности, а потврда оваквих активности је и пројекат реконструкције, адаптације и опремања вртића широм земље.

Како је најављено на Светској изложби “Expo 2020” у Дубаију, село Велики Поповић у општини Деспотовац богатије је за адаптирани објекат “Лептирић”, у којем је “Дунав осигурање”, као главни партнер у пројекту “Новак Ђоковић” Фондације, помогао да деца овог краја добију вртић са идеалним условима за раст и развој.

Реконструкцијом објекта површине 118 м2, са једном радном собом и капацитетом за пријем 50 нових предшколаца, деци ће бити омогућено да детињство испуне дружењем, игром и учењем са вршњацима.

Од почетка заједничке сарадње, Компанија “Дунав” је учествовала у досадашњим активностима “Новак Ђоковић” Фондације, и то кроз подршку пројекту Другаријада – Камп пријатељства, потврђујући жељу да деци постане пријатељ од детињства.
Учешћем у пројекту обнове вртића у селу Велики Поповић, потврдили смо своју мисију помоћи најмлађима да добију боље услове за раст и безбрижно детињство, а задовољство је утолико веће што је подршка дошла уз јубиларни 50. вртић који је “Новак Ђоковић“ Фондација отворила за децу широм земље.

У протекле три године, кроз пројекте друштвене одговорности под слоганом “Пријатељ од детињства”, “Дунав осигурање” је помогло у реновирању бројних школа и вртића широм земље: у Гружи код Кнића, у Пироту и Врању, на Косову и Метохији и код Прокупља, као и донацијом Школи за децу са церебралном парализом.

Као одговоран пријатељ, настављамо да пружамо безрезервну подршку локалној заједници и подржавамо пројекте који ће најмлађима обезбедити боље услове за одрастање.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије