Душан Ћеран: Моја прва озбиљнија сезона, за идућу желимо улазак у виши ранг

Рукометни клуб „ПИK Пригревица“ ове сезоне је играо фантастично, те завршио на високом четвртом месту са 34 бода. У пар наврата изабраници Милке Никшић су могли и да преузму трон, али то нажалост нису успевали, премда су дали све од себе. Побеђивали су, игра је била на високом нивоу, али прекретницу је направио пораз у гостима против рукометног клуба „Славија“, и после тог меча су биле много мање шансе да се оде у виши ранг. Имали сте прилике о њиховим утакмицама читати на нашем сајту, а овог уторка Видан је за свој спортски кутак припремио разговор са једним од играча Пригревице, Душаном Ћераном, који је оставио сјајну и сигурно незаборавну сезону иза себе. Сазнајте шта је Душан имао да каже о сезони, својој игри, као и плановима за следећу сезону.

Да ли сте задовољни издањем екипе током прошле сезоне?

  • Моја екипа и ја смо врло задовољни сезоном која је иза нас. Ушли смо без икаквих амбиција, а у једном моменту смо били озбиљан кандидат за титулу. Најбоље од свега је што су сезону изнели  млади играчи, са неколико старијих саиграча, од којих смо имали велику подршку.

Kако би прокоментарисали своју игру?

  • Ово ми је била прва озбиљнија сезона у којој сам добио значајну улогу у првом тиму. Тренер је имао поверења у мене, па ми тако и допустио већу слободу у игри, и неколико пута сам узвратио јако добрим партијама. Увек има места за напредак, и надам се да ћу у сезонама које долазе бити све бољи.

Неко Ваше мишљење, шта Вас је спречило ове сезоне да уђете у виши ранг, односно Прву лигу?

  • Највећи проблем је мањак играчког кадра, пре свега на тренингу, али и на неким утакмицама где су због посла старији играчи изостали, па не будемо комплетни. Десиле су се и неочекивани порази на гостовањима услед слабијих партија, што нас је додатно удаљило од улаза у виши ранг.

Имали сте сјајних партија, коју утакмицу памтите од претходне сезоне?

  • Ове сезоне најдража утакмица ми је била у Алибунару, где сам постигао девет погодака и врло добро разигравао саиграче, и надам се у будућности да ћу тако играти.

Kоји су Вам планови за даље, да ли остајете у ПИK-у, и шта можемо очекивати од Пригревице следеће сезоне у рукомету?

  • Остаћу веран Пригревици. Овде ми је фантастично, а што се тиче амбиција, оне јесу највеће, а то је улазак у Прву лигу, да нашем селу доведемо квалитетнији рукомет.

Велико хвала Душану на издвојеном времену, све честитке за пружене партије у овој сезони, и много среће у следећој.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs