Едукација о безбедности у саобраћају за старије особе у недељу у Кули

stari

У организацији Савета за саобраћај општине Кула, у недељу, 28. новембра, од 10 до 12 часова одржаће се едукација за старије суграђане у Кули, у великом парку, на тему безбедног учешћа у саобраћају.
Савет за саобраћај општине Кула већ годинама уназад врши едукације за различите циљне групе, анализирајући податке о броју и врсти саобраћајних незгода на територији општине.
Едукација подразумева предавање које ће одржати стручњаци из области безбедности саобраћаја, а током којег ће слушаоцима бити предочена основна правила којих се морају придржавати, како би били безбедни као учесници у саобраћају.
“Биће им такође указано на чињенице које се односе на психофизичко стање особа у тим годинама и предочено на шта би требало посебно обратити пажњу када учествују у саобраћају као пешаци, бициклисти, или возачи моторних возила. Сви присутни на предавањима добиће и едукативни материјал, као подсетник на нека основна правила којих би требало да се придржавају и пригодне поклоне“, рекао је Дејан Алексић, члан Савета за саобраћај општине Кула.
Најрањивији учесници у саобраћају, деца и наши старији суграђани, су обухваћени едукацијом скоро сваке године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs