Желите да частите себе незаборавним искуством? Имамо предлог – ово етно село морате посетити!

Mokra gora

Зимовање у Србији – кад и где? Како, колико?!

За захтевног туристу који жели комбинацију модерног и традиционалног, савремене садржаје прожете духом историје, чист ваздух и нетакнуту природу, одговор на ова питања може бити само један – Дрвенград.

Најлепше етно село света, чији ће многобројни садржаји учинити ваш одмор незаборавним, а утиске које понесете препричаваћете пријатељима годинама.

Градић на обронцима Мокре Горе, живописног села између Таре и Златибора, који је грађен по узорима на стари антички град Ефесус Ефес, својим посетиоцима нуди многобројне садржаје који се не могу срести нигде другде.

Филмови, позориште, кошаркашка дворана, тениски терени, трим стаза… Ресторани домаће кухиње, базени, сауне, масаже… Амфитеатри, фестивалске дворане…

Све ово, плус скијалиште Ивер удаљено свега 7 километара, са две стазе од којих је једна за искусне скијаше, а друга за оне који ће то постати, чини да Дрвенград буде јединствено место у туристичкој понуди Србији, коју би гости из иностранства тек требало да открију, а домаћи гости утврде стечено знање и евоцирају успомене ако су некад у прошлости имали прилику да га посете.

Управо из ових али и бројних других разлога Туристичка организација Србије препоручује да посетите Дрвенград ове зиме.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs