Забавно-едукативни програм Савета за безбедност саобраћаја сутра на Ћелавом тргу

Savet za bezbednost saobračaja

У четвртак, 14. септембра, са почетком у 10 часова, на Тргу Светог Тројства биће реализоване различите активности у оквиру превентивне кампање Савета за безбедност саобраћаја Града Сомбора.
Ова кампања обухвата разноврстан програм едукативног и забавног карактера намењен свим узрастима, а почеће програмом намењеном деци предшколског узраста. Након тога, уследиће део намењен основцима, а затим и едукативно предавање намењено матурантима, које ће бити одржано у Великој сали Градске куће, са почетком у 13 часова.
Министарство унутрашњих послова презентоваће њихову најновију опрему и начин рада, који се односе на безбедност и заштиту возача и учесника у саобраћају, а које ће посетиоци моћи да испробају. Припадници ватрогасно – спасилачког батаљона Сомбор спровешће показне вежбе евакуације и спасавања у случају пожара, док ће волонтери Црвеног крста реализовати показне вежбе пружања прве помоћи. Такође, посетиоце очекују многобројне занимљиве и едукативне радионице, пологони, као и друге активности.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs