Завршен зимски турнир у малом фудбалу

fudbal

Јуче је у Апатину успешно окончан још један зимски турнир у малом фудбалу.

У категорији сениора титулу најбољег понела је екипа „Мунижаба превоз“, док је у категорији пионира славила екипа ФК „Кругови“. Међу кадетима првопласирани су били „АСМ Ковачевић“, док је код ветерана победничка екипа била „Пицерија Замак“.

Ревијални део турнира обележило је гостовање ветерана „Партизана“, који су победили домаћина, апатинску „Младост“.

Свечаној додели награда и признања присуствовао је генерални секретар Спортског савеза општине Апатин, Радомир Радујко, који је овом приликом истакао следеће.

-Мислим да је турнир у потпуности успео, јер је била рекордна посећеност, а имали смо и највећи број екипа до сада. Такмичило се укупно 35 екипа у пет различитих категорија, а ове године смо током последња два дана турнира организовали и забавно-музички програм. Имам утисак да су задовољни и учесници и публика, а ми се трудимо да турнир сваке године буде све бољи.

Осим екипних признања, додељена су и појединачна, па је тако најбољи стрелац турнира био Никола Кнежевић, са постигнутих 12 голова. Титула најбољег голмана припала је Слободану Козловачком, а најбољи играч турнира је Стеван Боснић.

У категорији ветерана, најбољи стрелац је Дамир Богуновић, најбољи голман Бранислав Милојичић, а за најбољег играча проглашен је Мирослав Пауновић. Најстарији играч турнира је био Драган Здравковић.

Да Апатин не заборавља људе који су допринели развоју и промоцији спорта у овој средини сведочи и награда која је додељена постхумно Јовану Бањцу, легенди спортског новинарства.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.