Завршетак радова на две раскрснице у општини Оџаци

Raskrsnica

Вредност поменуте инвестиције је око 4 и по милиона динара, а све наведене радове финансира локална самоуправа, из сопствених средстава.

У општини Оџаци у току је завршетак радова на текућем одржавању и поправци две раскрснице у ширем центру насељеног места. Обзиром на свој положај, због велике фреквенције саобраћаја, ове раскрснице су трпеле велика оптерећења, те је долазило до знатног оштећења асфалта. Радове на њиховој санациији започела је општина Оџаци, са циљем да се они заврше квалитетно и у што краћем року, како би се подигао квалитет саобраћаја, али и омогућило несметано функционисање тог дела путне мреже за све грађане.

-Извођењем припремних радова, који обухватају постављање цеви и изградњу шахтова, решили смо проблем одвођења атмосферских вода. Грађевински радови обухватају и насипање слоја тампона, асфалтирање, као и постављање нових ивичњака. На овај начин доприносимо повећању безбедности одвијања саобраћаја, али и лепшем изгледу ширег центра Оџака- изјавио је Горан Николић председник општине Оџаци.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.