Задржавања на граничним прелазима у Србији од 60 до 120 минута

Задржавања на теретним терминалима на граничним прелазима у Србији су од 60 до 120 минута, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије.

Најдуже се чека на излазу на прелазима Келебија и Батровци – по 120 минута, док су на прелазима Хоргош и Шид задржавања до 60 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања, као ни на наплатним станицама.

Како се наводи, сабраћај у Србији је на путевима умеренијег интезитета, али је зато појачан унутар градова, у којим је, у односу на јул и август, вожња спорија и обавља се на градским саобраћајницама са честим и краћим застојима,

С обзиром на почетак школске године више је и пешака на улицама, али је у саобраћају повећан број бициклисти и мотоциклиста зато је потребно међусобно уважавање свих учесника у саобраћају, али и вожња са поштовањем свих саобраћајних прописа, наводи се у саопштењу.

Радови на путу Обреновац-Уб и Љиг-Таково

На делу државног пута I А реда број 2, деонице Обреновац – Уб и Љиг – Таково данас ће се у периоду од 7 до 15 часова изводити радови на кошењу разделног појаса, због чега ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, саопштило је ЈКП “Путеви Србије”.

Како се наводи, радови ће бити обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs