Заказана седница локалног парламента за понедељак

Skupština

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић, заказао је двадесеттрећу седницу локалног парламента за 20. децембар 2021. године, са почетком у 10.00 часова. 

Пред одборницима ће се наћи једанаест тачака Дневног реда, међу којима је предлог Одлуке о буџету општине Кула за 2022. годину и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за период од 01.01. до 30.09.2021. године, као и предлог Кадровског плана Општинске управе Кула. Одборници ће разматрати Извештаје о раду установа чији је оснивач општина Кула за 2020. годину: Спортски центар општине Кула, Туристичка организација општине Кула и ПУ „Бамби“ Кула за 2020/2021. годину, а неке од тачака су и предлози Решења о давању сагласности на Програм рада ПУ „Бамби“ Кула за 2021/2022. годину, Програме пословања за 2022. годину: ЈКП „Комуналац“ Кула, ЈКП „Водовод“ Црвенка, ЈКП “Радник“ Сивац, ЈКП „Руском“ Руски Крстур и ЈКП „Пречистач Врбас-Кула“ Врбас и Решења о давању сагласности на Посебан програм за коришћење средстава из буџета општине Врбас и Кула ЈКП „Пречистач Врбас-Кула“ Врбас, за 2022. годину и на Програм рада установа чији је оснивач општина Кула за 2022. годину: Спортски центар општине Кула, Туристичка организација општине Кула, Центар за социјални рад општине Кула. 

Такође, одборници ће разматрати План рада Штаба за ванредне ситуације општине Кула за 2022. годину и одлучивати о давању сагласности на закључење јавног уговора о јавно-приватном партнерству за дугорочну испоруку топлотне енергије из новоинсталираних кондензационих котлова на гас за 10 јавних објеката општине Кула. Сам крај седнице резервисан је за кадровска Решења и одборничка питања.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.