Заказана 17. седница СО Кула

Заменица председника Скупштине општине Кула, Зорица Демковић заказала је седамнаесту седницу СО Кула за среду, 24. март 2021. године. Седница ће се одржати у великој сали СО Кула, са почетком у 10.00 часова, а на дневном реду ће се пред одборницима наћи седамнаест тачака, међу којима је и избор новог председника Скупштине општине Кула.

Такође, одборници ће, између осталог, разматрати измене и допуне Пословника Скупштине општине Кула и предлоге Одлука о: приступању изменама и допунама Статута општине Кула, изменама и допунама Одлуке о буџету општине Кула за 2021. годину, ангажовању екстерне ревизије консолидованог завршног рачуна буџета општине Кула за 2020. годину, постављању привезишта за чамце привременог карактера на водном земљишту канала Врбас-Бездан на територији општине Кула.

Разматрање Извештаја о раду Штаба за ванредне ситуације општине Кула за 2020. годину, једна је од тачака која ће се наћи на дневном реду, као и предлог Решења о давању сагласности на Програм пословања ЈКП “Пречистач Врбас-Кула” Врбас за 2021. годину и Решења о давању сагласности на Посебан програм за коришћење средстава из буџета општине Врбас и Кула ЈКП “Пречистач Врбас-Кула” Врбас за 2021. годину. Сам крај седнице резервисан је за кадровска решења и одборничка питања.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије