Заказана 18. седница Скупштине општине Оџаци, поред буџета на Дневном реду и кадровска решења

Skupstina

Наредна, 18. по реду, седница Скупштине општине Оџаци одржаће се 17. децембра 2021. године, у Скупштинској сали Спортског центра Оџаци, са почетком у 12 часова.

На Дневном реду седнице ће се, поред Предлога одлуке о буџету за 2022. годину и екстерне ревизије завршног рачуна буџета општине Оџаци за 2021. годину, наћи и одлука о накнадама за коришћење јавних површина на територији општине Оџаци, одлука о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама, одлука о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину општине Оџаци непосредним погодбом.

На поменутој седници ће бити разматрана и нова кадровска решења-путем Предлога Кадровског плана за Општинску управу и правобранилаштво општине Оџаци за 2022. годину, Предлога Решења о именовању директора Центра за социјални рад „Оџаци“ Оџаци, а пред одборницима ће бити и Предлог Решења о разрешењу вршиоца дужности Јавне установе „Спортски центар Оџаци“, као и Предлог Решења о именовању директора Јавне установе „Спортски центар Оџаци“.

Скупштина ће се, на основу већине гласова, изјаснити и о Предлогу Закључка о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Услуга“ Оџаци за 2022. годину и Предлог Закључка о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Брестком“ Бачки Брестовац за 2022. годину.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије