Заказан први дечији фудбалски турнир у Сомбору, учешће пријавиле суперлигашке екипе

Фудбалски клуб “Интернационал” Сомбор организатор је првог дечијег фудбалског турнира, под називом “Internacional Kup 2021”, а који ће бити одржан 25. и 26. септембра на стадиону крај пруге, односно на терену фудбалског клуба “Жак” Сомбор. Деца ће се такмичити у следећим узрасним категоријама:

Субота, 25. септембар:

– 2010. годиште (6+1, 55×35 м)

– 2012. годиште (6+1, 50×30 м)

– 2014. годиште (5+1, 40×20 м)

Недеља, 26. септембар:

– 2011. годиште (6+1, 55×35 м)

– 2013. годиште (6+1, 45×25 м)

Котизација по екипи износи 6.000 динара, а свим учесницима обезбеђени су сендвичи, слаткиши, воће и вода. Учешће на такмичењу узела је и “Црвена Звезда” Београд, а поред ње, најавили су се “ТСЦ” Бачка Топола, “Спартак” Суботица, “Раднички 1912” Сомбор, “Младост” Апатин, “Обилић” Змајево, “Спектар” Сомбор итд. Верујем да нас чекају два прелепа дана на зеленој површини крај пруге, где ћемо имати прилике видети много лепих потеза од стране малишана, и позвао бих све љубитеље фудбала да присуствују такмичењу, па га тако и увеличају.

  • Очекује се укупно педесетак екипа, односно око 500 малишана на турниру. Имаћете прилику да уживате два дана, видите пуно лепих потеза, и наравно квалитетан фудбал. Овом приликом бих се захвалио свим спонзорима који нам помажу да организујемо једну фантастичну фудбалску манифестацију. Наравно, част нам је да угостимо суперлигашке екипе попут Црвене Звезде, Спартака, ТСЦ-а, и тим потезом сигурно увеличамо овај турнир, изјавио је Младен Вуковић, организатор турнира и оснивач фудбалског клуба “Интернационал”.

За сам крај, Вуковић је додао да ће се његове колеге и он побринути да све прође у најбољем реду, како би следеће године турнир био још посећенији, те прерастао у традицију.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs