Заплењен кокаин у вредности од скоро пола милиона евра

Policija

Службеници Регионалног центра безбедности „Центар“ – Одељења безбедности Подгорица, данас су пронашли и одузели око два килограма кокаина високе чистоће.

Подгоричка полиција је у Улици Партизански пут зауставила возило марке „ВW Пашат“ подгоричких регистарских ознака, у којем су се налазили М.Б. (40) држављанин Турске и М.Ф.Б. (40) држављанка Црне Горе, саопштио је подгорички МУП.

„Детаљном контролом возила, криминалистичка полиција је пронашла и одузела два паковања са садржајем прашкасте материје бијеле боје, за коју се сумња да је опојна дрога кокаин, укупне тежине од око два килограма, као и једно мање пвц паковање са садржајем материје за коју се сумња да је хероин“, наводи се у саопштењу.

Прелиминарним анализама је утврђено да је пронађени кокаин највише чистоће и квалитета, а процењује се да би улична вредност кокаина мешањем ради добијања на количини, износила скоро пола милиона евра.

Одузета опојна дрога биће вештачена у Форензичком центру Управе полиције. Више државно тужилаштво у Подгорици наложило је да се М.Б. и М.Ф.Б. лише слободе због сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs