Затворени базен у Сомбору почео са радом

Gradski bazen

Затворени базен у Градској хали „Мостога“ у Сомбору поново је отворио врата за грађанство. Тим поводом, градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, обишао је Градски базен, не кријући задовољство чињеницом да ово место из сезоне у сезону подиже квалитет својих услуга. Поред континуираног улагања у обнову и реновирање објекта, од ове сезоне простор ће бити и енергетски ефикасан.

Оно што је битно, да, поред Пункта за вакцинацију који се налази у првом делу базена, оспособљен је и нови улаз за све рекреативце и за спортске клубове који ће користити овај базен. За неколико дана очекујемо и да ће бити прикопчан гас, тако да грејање на затвореном базену неће више бити на мазут, него ће се користити гас, што је свакако био приоритет свих нас. Такође бих нагласио да спортска хала „Мостонга“ ове сезоне ће радити у свом пуном капациту, тако да ће сви спортски клубови моћи да је користе, изјавио је градоначелник Сомбора.

Како сазнајемо од директора СЦ „Соко“, Дарка Косановића, базен ће данас и сутра, 1. и 2. октобра, бити отворен само за грађанство, у времену од 9 до 20 сати, и у поменутом периоду улаз ће бити бесплатан. Након тога, базен се враћа уобичајеном радном времену, радним данима од 9 до 18,30 х за грађанство, након тога пливачки и ватерполо тренинзи, суботом од 9 до 20, и недељом од 9 до 16,30х.

Што се тиче цене улазница, оне остају симболичне, као и претходних година. Мала деца не плаћају улаз, сва остала деца, студенти и пензионери плаћају карту од 100 динара, док одрасли плаћају улазницу од 200 динара. Исто тако, и даље су у понуди сет улазнице, где десет улазака за одрасле кошта 1.600 динара, док за све остале кошта 800 динара.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије