Захваљујући ученици Милици Занзе, школа у Апатину добила вредне награде за допринос и подршку школском и дечијем спорту

Српски атлетски савез и компанија Теленор, покренули су пројекат „Брзином до звезда“ који је почетком јуна на стадиону ОФK Младост окупио преко 90 деце из округа. Домаћини и техничка подршка били су им представници атлетског клуба Апатин.

Као победница у својој дисциплини, Милица Занзе је учествовала и на републичком такмичењу где је такође освојила прво место.

Представници Српског атлетског савеза и организатори пројекта „Брзином до звезда“, данас су са Милицом Занзе и њеним родитељима били гости ОШ “Жарко Зрењанин” Апатин.

Милици и онима који су заслужни за њен успех, добродошлицу су пожелели директорка школе Сања Шијан, учитељица Јелена Љубеновић, одељенски старешина Јелена Поповић и наставник физичког васпитања Никола Орељ.

Овом приликом, апатинској школи су, захваљујући Милицином успеху, уручене вредне награде за допринос и подршку школском и дечијем спорту.

  • Поносни смо на Милицу и желимо јој још много освојених првих места, медаља и пехара у даљој спортској каријери, пише на званичном сајту ОШ „Жарко Зрењанин“.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије