За амбуланту у Липару 600.000 динара

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић и директор Дома здравља Кула, Др Жарко Шевин обишли су данас амбуланту у Липару, како би заједнички договорили приоритетне радове, јер је локална самоуправа определила 600.000,00 динара за реконструкцију овог објекта. 

Директор Шевин је подсетио да је објекат направљен 1938. година, а да са грађевинског аспекта постоје бројни недостаци, почевши од темеља до самог стила градње.

-Локална самоуправа је определила 600.000,00 динара за санацију овог објекта. Направиће се предмер и предрачун радова и видеће се да ли су уопште та средства довољна или ће бити неопходно повећати тај износ средстава, рекао је директор Шевин. Он је додао да у амбуланти постоје озбиљни проблеми са столаријом, олуцима и то је оно што треба да се реши у месецима који долазе. 

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић је истакао да се нада да ће опредељена средства бити довољна и додао да ће локална самоуправа учинити све што је неопходно како би објекат служио својој намени. Ђуровић је рекао да ће објекат првенствено санирати како би здравствени радници који раде у овим тешким тренуцима, имали нормалне услове за рад, као и за све грађане Липара, како би добили амбуланту какву и заслужују.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије