За одржавање школе у Дорослову више од 3 милиона динара

skola

У Основној школи „Петефи Шандор“ из Дорослова урађено је много ствари у погледу инвестиционог одржавања објеката који припадају школи, како би се створили бољи услови за одржавање наставе. Према наводима директорке ове установе, Валерије Клем, из буџетских средстава Града Сомбора обезбеђен је нови котао за грејање, објекат је окречен, а реновиран је и паркет у сали за физичко.

Прошле године, у октобру месецу, школа је остала без грејања, услед експлозије старог котла. Фирме које су лиценциране за сервис котла констатовале су да репарацију нема сврхе вршити јер би рад грејања био небезбедан, па је школска управа одлучила да се обрати за помоћ Граду, а из Градске управе су позитивно одреаговали на овај захтев и обезбеђена су новчана средства неопходна за куповину и монтажу новог котла.

-Крајем децембра завршени су радови на замени топловодног котла, тако да сада грејање у нашој школи несметано функционише. Поред тога, обављена је и репарација и поправка оштећеног паркета у фискултурној сали, а завршени су и радови на кречењу – истиче директорка.

За наведене инвестиције је, према информацијама које је изнела Валерија Клем, Град Сомбор издвојио 3.200.000, 00 динара, а извођачи радова били су „Елкотерм“ Кула и ДОО „Про арт – лепота“ Сомбор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs