Зимски турнир у Оџацима забележио масовност

Fudbal

Овогодишњи Зимски турнир у малом фудбалу организован под покровитељством општине Оџаци, односно Спортског савеза, окупио је мноштво клубова и љубитеља овог спорта. Од стране техничког организатора, Омладинског фудбалског клуба „Оџаци“, забележено је преко 40 пријављених екипа што говори о добро одрађеном послу, али и то да ће мечеви бити квалитетни, а победник неизвестан. Утакмице у свим категоријама су још у току, а турнир је после кратког прекида због новогодишњих празника настављен 4. јануара. По распореду утакмица за 5. јануар одиграће се утакмице у млађим категоријама и то између екипе Полет 2008 и Текстилац 2009 за годиште 2008. и млађе, и екипе Тип топ Бачка Паланка и ОФК Оџаци 2006 у категорији годишта 2006. и млађе.

У категорији ветерана своје снаге ће одмерити екипе ОФК Оџаци и Каравуково, као и екипе Спорт кафе и Полет ветерани. У категорији сениори одиграће се три сусрета и то Отписани и Јунак, 2+Прво и Клеопатра, Шах мат и Коктел љубави.

Утакмице за млађе категорије почињу у 16.30 часова, док се мечеви ветерана очекују после 17.30 часова, након завршетка утакмица млађих категорија, а екипе сениора наступају после 19 часова. Турнир се неће играти 6. и 7. јануара као и 13. јануара због празника.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.