Извршене интервенције на канализационој и водоводној мрежи

Radnici

Tоком викенда, дежурна екипа радника ЈКП “Водоканал” извршила је три интервенције на мрежи канализације отпадних вода. Интервенције су захтевале хитну реакцију и извођење радова на одгушењу канализационе мреже на следећим локацијама: Саве Ковачевића испред кућног броја 30, Мите Поповића испред кућног броја 18а и Саве Ковачевића испред кућног броја 12.

Из ЈКП апелују на потрошаче да је у фекалну канализацију забрањено упуштање атмосферских вода, као и убацивање смећа и било каквих других предмета у ревизиона окна (у складу са чланом 96. и чланом 97. Одлуке о Припреми и дистрибуцији воде за пиће, одвођењу и пречишћавању употребљених вода и одвођењу атмосферских вода на подручју општине Сомбор – „Сл. лист Града Сомбор”, бр.7 од 26.06.2017. год).

Такође, извршена је и санација квара на водоводној мрежи, у улици Раде Кончара у Чонопљи. Радници су током интервенције заменили део дотрајала водоводне цеви.

Прекид водоснабдевања трајао је минимално, а након санације квара, радна јама је видно обележена, а водоснабдевање нормализовано.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије