Измене у саобраћају због радова на одређеним деоницама

Auto put
Према информацијама Путева Србије, на деоници Стројковце – Вучје од данас до 31. октобра, од 7 до 17 часова изводе се радови на асфалтирању коловоза уз наизменично пропуштањем возила и повремене обуставе од 9 до 12 и од 13 до 16 часова.

Алтернативни путни правац током обуставе је Стројковце – Бунушки Чифлук.

На ауто-путу Е-70, код петље Пећинци – Шимановци, на наплатној станици Шимановци данас од 5 до 18 часова ће за саобраћај бити затворене две крајње десне траке, у смеру ка Београду, због снимање сцена филма

На истом ауто-путу 23. октобра од 6 до 10 часова планирано је снимање сцена филма на аутобуском стајалишту Мостар, у крајњој десној траци, ка Новом Београду, и од Штарк арене до Хитне помоћи од 10 до 12 часова, уз асистенцију полиције.

Код граничног прелаза ХР/СРБ Јамена – петља Адашевци, на делу од првог моста од Шида до другог моста ка Јамени 23. октобра од 11 до 13 часова доћи ће до краткотрајних обустава саобраћаја због одржавања бициклистичке трке у Моровићу „Јуниори кроз Војводину“.

На деоници Рипањ – Авала данас од 10 до 23 часова обавиће се снимање филма уз повремене обуставе саобраћаја, наведено је у саопштењу.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs