Изузетна понуда на овогодишњем Јесењем фестивалу цвећа и ручних радова у Кули

Festival cveća

Јесењи фестивал цвећа и ручних радова одржава се у центру Куле данас и сутра, 1. и 2. октобра, од 08:00 до 18:00 часова, а посетиоци су у прилици да виде да је простор од Поште до моста и велики парк испуњен најлепшим бојама и мирисима.

Цветна манифестација у Кули, сада већ традиционално, окупила је велики број највећих произвођача и дистрибутера из целе Србије, а ове године учествује око 80 излагача код којих можете да пазарите најквалитетније цвеће, вишегодишње биљке, луковице, кактусе, грнчарију и остале баштенске потрепштине.

Директор Туристичке организације општине Кула Владимир Станковић истакао је да излагачи препознају Кулу као једно место где могу да пласирају своје производе.

  • Излагачи су схватили да је у Кули велики број љубитеља цвећа, с тим што смо ове јесени направили и фестивал ручних радова чији домаћин је Удружење жена „Идеја“ из Куле и ту имамо око 40 излагача, тако да Куљани, 1. и 2. октобра могу да прошетају, да обиђу излагаче цвећа и наше жене и удружења која излажу ручне радове. Ове године смо спремили и симпатичан програм, све посетиоце ће забављати „Рудикин бенд“, тако да прошетајте и уживајте у лепим данима, поручује директор Туристичке организације општине Кула Владимир Станковић, који је искористио прилику да најави и Сајам старих заната у Руском Крстуру који ће се одржати у петак, 8. октобра, а потом и Дани бундеве у Кули, 16. октобра. 

Права посластица за љубитеље баштованства и хортикултуре од самог почетка привлачи бројне купце за које је ове године припремљен попуст од 10 до чак 50 одсто.

Љубомир Кишјухас из Крушчића искористио је леп дан да прошета и пазари цвеће за снају и супругу, док излагач из Врбаса Павле Филип са штандом „Паја Кактус“ истиче да воли да дође на Фестивал цвећа у Кули и због саме близине, а и како каже, добро пролази, јер народ изузетно воли кактусе. 

Организатори позивају све грађане да посете Јесењи фестивал цвећа и ручних радова у Кули и уживају у експлозији боја и мириса и тако проширите своју колекцију цвећа и обогатите радни и стамбени простор. 

Манифестацију организују општина Кула и Туристичка организација општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs