И Куљани посадили свој хлад

Захваљујући иницијативи која је покренута на друштвеним мрежама и одазивом великог броја наших мештана, општина Кула се придружила акцији “Посади свој хлад”. Јавна подела 30.000 садница организована је данас у подне у целој Србији, а у нашој општини на локацији излетиште “Поток” у Црвенки. Такође, део садница је подељен Основној школи „Вук Караџић“ у Црвенки.

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић је истакао да локална самоуправа свесрдно подржава сваку еколошку акцију, а о самом значају оваквих акција не треба трошити речи и захвалио се грађанима који активно учествују у свим досадашњим акцијама.

Председник Скупштине општине Кула, Владимир Ђуровић је рекао да му је драго што су грађани преко Facebook странице гласали за ову акцију и истакао да ће се локална самоуправа трудити да буде још сличних акција.

Директор ЈКП „Водовод“ Црвенка, Миљан Драшковић је истакао да је велики број грађана дошао, што говори да је код грађана присутна еколошка свест и воља да се уради нешто добро за нашу околину. Драшковић је искористио прилику да обавести грађане да ЈКП „Водовод“ ради на обнављању летњиковаца на излетишту „Поток“ где ће бити постављене и клупе са бетонским кантама за смеће, а ради се и на водоснабдевању и електрификацији.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије