И прваци из Липара и Крушчића добили поклон пакете са школским прибором

Данас је почела нова школска година. И у основним школама у кулској општини настава је почела интонирањем државне химне „Боже правде“. У основним школама „Никола Тесла“ Липар, и „Вељко Влаховић“ Крушчић данас је одржана свечаност за ђаке прваке, који ће основношколско образовање започети у овим школама.

Ђацима првацима су добродошлицу и срећан почетак школовања пожелели директори школа Невенка Поповић и Весна Медојевић, а свечаности су осим руководства школе, ђака и родитеља присуствовали и Дамјан Миљанић који им је пожелео успешан полазак у школу и поручио им да је уверен да ће уживати у новом раздобљу живота са учитељицама, а касније и наставницима и професорима који ће бринути о њима.

Након поздравних говора добродошлице и прозивке ученика, ђаци су са својим учитељицама и родитељима отишли у учионице где им је председник општине уручио поклон пакете са школским прибором.

У ОШ „Никола Тесла“ у Липару је ове школске године уписано 8 ученика, док је у ОШ „Вељко Влаховић“ у Крушчићу уписано 12 ученика.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије