Како изабрати најбоље плочице за стан

Реновирате свој простор или желите да освежите свој кутак модерним плочицама занимљивог дизајна? Желите да промените просторије у стану или кући тако што ћете од њих створити пријатан амбијент и у њих унети веселост. Поред естетике, хоћете да овом променом значајно олакшате  одржавање дома јер су плочице убедљиво најједноставнији вид подлоге када је у питању чишћење и уклањање нечистоћа. Уколико се проналазите у наведеном опису, на правом сте месту. У наставку текста вам описујемо место које је најбољи пријатељ вашег дома и које вам нуди широк асортиман квалитетних, модерних плочица различитих облика и димензија. 

Аквадом – салон са највећим избором квалитетних плочица

Представљамо вам Аквадом – салон који је лидер у снабдевању вашег простора квалитетном керамиком и опремом за купатило. Међу најистакнутијим производима овог салона се налазе изузетно квалитетне зидне и подне плочице, најразличитијих облика, модерног дизајна и врло приступачних цена. Када је реч о подним плочицама, оне су идеалне за облагање површина како у купатилу, тако и у кухињи, на тераси, у ходницима. Оне су погодне и за облагање подова гаража, што сведочи о њиховој високој издржљивости и отпорности. Керамичке подне плочице представљају део кућне опреме који је неуништив, који ваше просторе шитите од влаге и свих спољних утицаја. Када је реч о дизајну, можете бирати између сјајних, полусјајних и мат плочица, а што се тиче састава између гранитиних, плочица од грес порцелана и глинених плочица. 

Аквадом је салон у коме ћете пронаћи више од 140 врста подних плочица, које се у потпуности могу уклопити у све врсте простора како што се тиче димензија, тако и када је реч о дизајну. Наша најтоплија препорука су производи шпанске компаније КЕРОС, лидера на тржишту како Европе, тако и Америке. КЕРОС заузима прво место у производњи плочица намењених за све делове вашег дома, а одликује их изузетна елеганција, модеран дизајн, али и врло приступачне цене. Примера ради, КЕРОС плочице величине 30×60 коштају 1180 динара, што представља изузетно приступачну цену, посебно када се узме у обзир квалитет израде и потврђена дуготрајност плочица овог произвођача. 

Најбоље Аквадом подне плочице

Осим одличних подних плочица, у Аквадому можете да пронађете и изузетно богат асортиман зидних плочица, које су дефинитивно најбољи избор за опремање вашег купатила и кухиње. Тренутно су у најзаступљеније плочице које комбинују две врсте израде: дрво и мермер или дрво и бетон. Све веће обраћање пажње на декорацију простора утиче да дизајни плочица постају све необичнији и да је њихов избор готово неограничен. То значи да ћете успети да изаберете баш онакве облоге за ваше зидове какве су у потпуном складу са остатком намештаја у вашим просторијама. Још једна врло важна предност ових плочица је лако уклаппање димензија, које може обавити било који мајстор који поседује одговарајући алат. 

Из великог избора зидних плочица препоручујемо производе компаније  Kutahya. Овај турски произвођач је постао лидер на тржишту захваљујући природном богатству материјала од којих се плочице стварају. Већ 50 година ствара производе одличног дизајна и врхунског квалитета. Што се цена тиче, оне су такође једна од великих предности  Kutahya компаније, те ћете плочице величине 60×120 моћи да приуштите за 2760 динара. 

Захваљујући одличним условима и савршеном избору, Аквадом је салон керамике који опрема не само домове већ и пословне просторе широм Србије, а посебно Војводине. Чак и стамбене јединице које су претворене у смештај за издавање користе услуге баш Аквадома и својим гостима пружају савршено уређене просторе. Најбољи пример тога јесу станови на дан Сомбор, од којих је велика већина украшена производима овог салона керамике. Велики број задовољних гостију, али и власника довољна су гаранција квалитета услуге коју Аквадом пружа. Зато, не чекајте, посетите њихов салон на адреси: Булевар Патријарха Павла 115, Нови Сад или позовите: 021/3022 348 и наручите савршену опрему за свој дом. 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs