Канцеларија за КиМ обезбедила новогодишње и божићне пакетиће за малишане са КиМ

Poklon

Са жељом да им бар мало улепша предстојеће празнике, Канцеларија за Косово и Метохију обезбедила је и ове, као и претходних година, новогодишње и божићне пакетиће за малишане из српских средина на простору јужне покрајине, а поклони су превасходно намењени деци из социјално угрожених породица.

Пакетићи ће бити подељени најмлађима школског и предшколског узраста током предстојећих празника, а у складу са организацијом локалних самоуправа, наведено је на сајту Канцеларије за КиМ.

Заменица директора Канцеларије за КиМ Душица Николић каже да Канцеларија не престаје да мисли на српске малишане, уз жељу да им на овај начин улепша предстојеће дане даривања.

„Нема ништа лепше од дечијег осмеха а овим симболичним поклонима желимо да улепшамо нашим малишанима новогодишње и божићне празнике. Уз ове дарове, желим да у име Канцеларије за КиМ честитам нашој деци на Косову и Метохији Нову годину и Божић, да их проведу у миру, слози, радости са својим најмилијима, срећнији и безбеднији“ истакла је Николић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs