Канцеларија за КиМ представила туристичке потенцијале КиM

КиМ

Канцеларија за Косово и Метохију представила је туристичку понуду градова и општина са КиМ на 43. Међународном сајму туризма у Београду.

“Данас сам посетио штанд Канцеларије за Косово и Метохију на Сајму туризма и том приликом упознао и честитог домаћина Љубишу Милосављевића из Лепосавића који се пуних 30 година бави производњом меда, а његов син наставља породичну традицију и бави се израдом домаћег пива”, написао је на Фејсбуку директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић.

Захвалан сам Љубиши и на посебном поклону који ми је припремио – теглици меда с ориганом јер, како каже – “то је за здравље”, истакао је он.

“Као Канцеларија за Косово и Метохију кроз пројекте подршке привреди и пољопривреди помогли смо бројна газдинства и мале и средње привреднике и пољопривреднике, а посебно је значајна подршка развоју породичних мануфактура и бизнис идеја. Тако снажимо наше Косово и Метохију и осигуравамо наш останак и опстанак на Косову и Метохији”, истакао је Петковић.

Он је навео да су на сајму представљени туристички потенцијали Косовске Митровице, Зубиног Потока, Лепосавића, Звечана, Грачанице, Штрпца, као и нашег Косовског поморавља, као и наше манастире, народне игре, али и могућности активног одмора кроз Виа Феррату “Берим”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије