Каратисти „Хајдука“ из Будимпеште донели 4, а са Првенства Војводине чак 19 медаља

Karatisti

Чланови Карате клуба „Хајдук“ Кула протеклог викенда поново су забележили важне успехе.
Наиме, старији такмичари (кадети, јуниори и сениори) такмичили су се на престижном турниру, 33. по реду „Хунгариан Татами Карате Цуп“ у Будимпешти, а у конкуренцији од преко 800 такмичара, из 18 земаља, освојили су две бронзе, једно сребро и једно злато. Прво место и златну медаљу освојила је Александра Ђикић у конкуренцији сениорки -61кг, друго место припало је Михајлу Крнајцу у категорији јуниора -61кг, док су бронзане медаље освојили Марко Пуцар (јуниори -68кг) и Милош Крнајац (кадети +70кг).
Поред тога, чланови овог клуба учествовали су и на Првенству Војводине за полетарце, пионире и наде у Инђији, а на овом такмичењу освојили су чак 9 златних, 7 сребрних и 3 бронзане медаље.
Златне медаље припале су Марку Ђисалову (пионири -35кг), Миљану Мрдаку (пионири -40кг), Невени Вујасин (женске наде -50кг), Сари Сабо (женске наде -49кг), Сергеју Барану (мушке наде +52кг), Давиду Пердуху (пионири -50кг), Луки Жугићу (пионири -35кг) и Илији Ћосићу (мушке наде -52кг).
Друга места и сребрне медаље освојили су Војин Милетић (мушке наде -42кг), Вања Јарић (пионирке -36кг), Вељко Савић (пионири -35кг), Лара Попин (женске наде -45кг) и Стефан Баран (пионири -40кг).
Бронзана одличја понели су Милана Милетић (пионирке -37кг), Лана Нешовић (женске наде +54кг) и Алекса Пуцар (мушке наде -50кг).
Када су у питању екипни резултати на Првенству Војводине, екипа пионира је узела прво место, екипа женских нада друго место, а исто место освојила је и екипа мушких нада.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs