Катарина Блажев вицешампионка на Hungarian Openu

Hungaria Open

Катарина Блажев је освојила сребрно одличје на последњем турниру серије 500 у кросминтону ове сезоне. Hungarian Openu је одржан претходне суботе а чланица СБК „Speeder“ је остварила три победе, а поражена је једино од највеће ривалке, Словенке Еве Жупевц. У напорном мечу, резултатом 1:2, који је био врло сличан њиховом дуелу у финалу Светског првенства, Словенка је поново била успешнија. Катарина је наступила и у категорији мешовитих парова, са Пољаком Сиемеком, те је поражена од Алиде и Бориса Јерковића у четвртини финала. Алида и Борис су у дубловима стигли до финала, где су поражени од најбољег мађарског пара Dosa-Racz / Vincze

Урош Лукач је наступио у категорији дечака до 14 година и остварио једну победу и три пораза, чиме је успео да подели треће место. Алида Јерковић је наступила и у категорији сениорки, али је претрпела два пораза те није прошла групну фазу. Борис Јерковић, први носилац на турниру, није оправдао очекивања и поражен је у четвртфиналу сингла.

Успешан наступ имао је и Слободан Јерковић ,у категорији ветерана. Остварио је две победе и два пораза те заузео треће место у коначном пласману.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs