КК „Џокер“: Јуниори и кадети поново у елитном друштву

sport vizual

Кошаркашки клуб „Џокер“ објавио је да су јуниорска И кадетска селекција сомборског клуба, другу годину за редом, обезбедили учешће у Јуниорској лиги Србије, односно у Кадетској лиги Србије.
Јуниорска селекција, под вођством тренера Благоје Ивића од 13. до 15. октобра играла је додатне квалификације у Земуну. Већ у прва два кола, против вршњака из КК „Ужице“ и КК „Ниш“, Ивићеви изабраници остварили су победе са којима су осигурали друго место у додатним квалификацијама, а тиме и нову сезону у „Рода“ ЈЛС.
Под стручним оком тренера, Миљана Ивановића, „Џокерови“ кадети доминирали су у првом кругу квалификација за „Триглав“ КЛС, одиграним у Србобрану. Са максималним учинком, четири победе у четири кола, заузели су прво место И тако се директно пласирали у најјаче кадетско првенство под окриљем Кошаркашког савеза Србије. Иза себе су оставили екипе попут КК „Војводина МТС“, КК „Стар“, КК „Спартак оффице схоес“ и КК „Тамиш“.
Првенство стартује овог викенда, а Џокерова јуниорска селекција шампионат отвара гостовањем нишком „Константину“, док ће кадетски састав бити домаћин београдском „Партизану“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs