Конкурс за запошљавање у Пошти широм Србије почиње 4. маја

Pošta
Пошта Србије Београд 4. маја покреће стални јавни конкурс за запошљавање кандидата на целој територији Србије.

„Потреба за новим радницима резултат је ширења асортимана услуга и развијања мреже пословница“, навела је Служба за односе с јавношћу тог јавног предузећа и прецизирала да су актуелне потребе за запошљавањем возача, поштара, достављача и шалтерских радника.

За та радна места у пословницама широм земље, имају прилику да се пријаве кандидати из целе Србије, у једноставном онлајн поступку, а све пријаве биће пажљиво размотрене и обрађене.

Кандидати који уђу у ужи избор, биће, додају, позвани на професионалну селекцију,

За потребе реализације конкурса, Пошта Србије креирала је страницу www.konkurs.posta.rs, где ће бити доступне све информације, услови конкурса и образац за пријаву.

Та страница остаће стално активна и служиће будућим потребама оглашавања и информисања о отвореним могућностима за запошљавање, као и стално отворена за континуирану пријаву кандидата заинтересованих за рад у Пошти Србије, чије пријаве ће бити разматране према актуелним потребама.

Пошта Србије међу најстаријим је и највећим јавним предузећима у Србији, чији колектив броји око 15.000 запослених.

„Поред стабилног и успешног пословања, Пошта Србије је атрактиван, поуздан и одговоран послодавац, који пословне успехе гради на квалитету људских ресурса, иновацијама и талентима, али и дугорочној стратегији да привуче и задржи најбоље кандидате и да се заједно са запосленима даље изграђује и развија“, наводе из Пошта Србије.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије