Конкурс за основце на тему мултикултуралности – „Код комшија за Божић”

edukacija

Форум за едукацију, сарадњу, афирмацију и подршку грађанском друштву, Нови Сад (ФЕСАП), у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, расписао је литерарни конкурс под називом „Код комшија за Божић”.

Тема конкурса је мултикултурализам и унапређење међунационалне толеранције и очувања културног идентитета етничких заједница у Војводини. Право учешћа имају ученици свих основних школа из АП Војводине.

Радови се подносе појединачно, а од аутора се очекује оригиналност и лични доживљај мултикултуралности и мултиетичности. Максимална дужина рада је 2500 карактера, а прихватљиви су само радови у ПДФ и Wорд формату.
Аутор може да преда рад написан језиком на коме похађа наставу у школи.

Радови се са пратећом документацијом могу послати на адресу Форума за едукацију, сарадњу, афирмацију и подршку грађанском друштву Нови Сад, а рок за подношење радова је 09. децембар 2021. године.
Стручна комисија ће вредновати и рангирати све пристигле радове, а аутори најбоље рангираних радова биће награђени са мултимедијалним уређајима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs