Конкурс за стицање права коришћења знака „Најбоље из Војводине“ отворен до 6. јула

Покрајински Секретаријат за привреду и туризам расписао је конкурс за стицање права коришћења знака „Најбоље из Војводине“.

Право учешћа на конкурсу имају правна лица, предузетници, физичка лица или други организациони облици који се баве производњом роба или пружањем услуга, односно организатори програма и манифестација, који имају седиште, односно пребивалиште на територији Аутономне покрајине Војводине.

Произвођачи производа имају право учешћа за одређени производ који се по начину производње, квалитету, саставу, својствима, састојцима, или некој другој карактеристици, разликује од других производа исте категорије и који је произведен од сировине која потиче са територије Аутономне покрајине Војводине.

Пружаоци услуга имају право учешћа за одређену услугу која се по карактеристикама јасно разликује од других исте категорије.

Организатори програма и манифестација имају право учешћа за манифестацију или програм који се по карактеристикама, начину одржавања, коришћењу ресурса, оригиналности, циљевима, резултатима у области деловања јасно разликују од других програма, или манифестација исте садржине, које се организују на територији Аутономне покрајине Војводине.

Рок за конкурисање је отворен до 06.07.2021. године.Детаље о условима за конкурисање, подношењу пријаве, поступку доделе Знака и остале информације можете добити на телефон 021/4874668, или на сајту Покрајинске владе.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on google
Google+
Share on email
Email

Тагови:

Најновије