Конкурс за студентску стипендију за школску 2021/ 2022. годину

Student

Општина Оџаци расписала је конкурс за доделу студентских стипендија студентима који имају пребивалиште на територији општине Оџаци за 2021/2022. годину. На овај конкурс могу да аплицирају студенти академских студија првог и другог степена, који се школују за једно од следећих занимања- дипл. инж. електротехнике, мехатронике, дипл. фармацеут, дипл. инж. геодезије, дипл. логопед, дипл. инж. машинства, доктор медицине, дипл. инж. информационих технологија, енергетских технологија, дипл. инж. саобраћаја, дипл. инж. грађевине, дипл. инж. архитектуре, професор физике, математике или хемије.

Поред ових услова, будући апликанти за стипендију морају да имају пребивалиште на територији општине Оџаци, да похађају високошколску установу чији је оснивач Република Србија, да студирају на буџету, немају статус апсолвента, нису у радном односу и нису напунили 26 година, као и да не примају неку од стипендија или кредита.

Исплата стипендија ће се одобравати за време редовне наставе на факултету, а новчани износ одобрене стипендије за текућу годину исплаћиваће се у 10 месечних рата.

Пријаве се могу поднети на шалтеру Услужног центра Општинске управе Оџаци или поштом на адресу Општинске управе.

Рок за пријављивање на конкурс је до 30.11.2021. године.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs