Конкурс за упис деце у Предшколску установу „Бамби” за 2022/23. годину

Vrtić

Предшколска установа „Бамби” јуче је отворила Конкурс за упис деце за годину 2022/23. Текстове конкурса на српском и језицима националних мањина можете погледати ОВДЕ:

Ова ПУ има услугу е-Вртић која се налази на порталу еУправa.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем онлине образца на е-порталу www.euprava.gov.rs, где се аутоматски прибављају документа из Матичне књиге рођених и Централног регистра обавезног социјалног осигурања.

Корисничко упутство за родитеље можете погледати ОВДЕ.

Када родитељ, старатељ или хранитељ поднесе захтев преко Портала, предшколска установа ће доделити деловодни број захтеву и обавестити га преко портала о даљим корацима. На порталу можете изабрати опцију да ли ћете обавештење примати на мејл или путем смс поруке.

Конкурс је отворен 4.4.2022. до 17.4.2022. Тек тада родитељи могу да предају пријаве преко е-Вртића.

Не треба да припремате документацију (осим ако нисте у категорији друштвено осетљивих група, као што је наведено у Обавештењу).

Пријаве се шаљу електронским путем.

Е-пријава подразумева повезаност са матичарима, МУП и ПИО фондом, што значи да вам не треба извод из Матичне књиге рођених, лична карта или пријава пребивалишта, као ни потврда о запослењу. Ви попуните електронску пријаву, а нама ће стићи сви потребни подаци.

Пријава електронским путем важи за децу чији родитељи нису држављани Републике Србије, за децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите, и др. Предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно је да доставе додатну документацију на адресу електронске поште bsuncica@gmail.com, којом доказује наведени статус или лично у ПУ Бамби Кула, Јосипа Крамера 19.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије