Ко је Црногорац који је насмејао Новака вицем о Федереру и Надалу? Оженио лепотицу, од вицева направио бизнис

Nole

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић налази се у Црној Гори, где је после Тивта обишао манастир Острог, да би на крају одсео у хотелу на Жабљаку.

Управо тамо, за вечером му је пришао момак који га је загрлио и испричао му виц о Надалу и Федереру који је Новака насмејао до суза.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)


Испоставило се да је у питању Јован Радуловић, кога на друштвеним мрежама знају под надимком “Јоџир”. У питању је познати црногорски Инстаграм инфлуенсер и комичар.

На Инстаграму га прати више од 100.000 људи, које попут Новака засмејава вицевима, које често прича у својим снимцима.

Јован је из Подгорице, са Забјела, у младости се бавио каратеом и џудом, а иначе је професионални тренер, али је на друштвеним мрежама развио и својеврстан бизнис захваљујући вицевима и хумору.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

Често му на самим снимцима асистира и супруга Ирена, која је иначе новинарка и коју такође прати велики број људи на Инстаграму и која се истиче лепотом.

– Од када сам био клинац, бавио сам се каратеом дуго, увек сам био такав да покрећем нешто, неку шалу, један виц, други виц… доста вицева сам смишљам, нешто ми дође у главу и направим виц. А доста људи ми шаље вицеве, па ја то прерадим и препричам како мислим да треба.

– Доста је ту људи и који ме отпрате, којима није интересантно и нађу се увређеним. И то се дешава. Десило се 21. маја, на дан државности Црне Горе. Ја волим своју Црну Гору, избацио сам снимак како певам са сином, отпратило ме неких 3,5 хиљада људи. Ја волим своју државу ненормално, као и Србију, са којом смо били до јуче. Волим Македонију, Хрватску, волим све људе, мени нема на чему да се замери, ја само причам вицеве и не треба људи да се нађу увређеним – описао је Јован у разговору за Мондо.ме својевремено.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs