Крајем септембра промоција књиге „Била једном чета девојачка“

Bila jednom četa devojačka

У Српској читаоници „Лаза Костић“ у Сомбору, 29. септембра, од 18 часова, биће одржана промоција књиге Љиљане Булатовић Медић „Била једном чета девојачка“.

О књизи ће говорити ауторка, Љиљана Булатовић Медић, продуцент, Драгомир Булатовић и власник Издавачке куће „Свет књиге“, Стево Ћосовић.

О ауторки:
Љиљана Булатовић Медић рођена је у Томашеву код Бијелог Поља, 1940. године. Школовала се у Београду и Књажевцу, а дипломирала је на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Од 1960. до 1975. била се политиком и налазила се на високим републичким и савезним положајима у Београд и Титограду (данас Подгорица). Од 1975. била је новинар-уредник у документарној редакцији ТВ Београд, новинар дневног листа Експрес Политика, главни и одговорни уредник магазина Политикин Свет, затим новинар Илустроване Политике, дописник московског недељника „Общая газета“. Чланица је многих књижевних и новинарских удружења међу којима су: Савез писаца Русије, Удружење књижевника Србије, Удружење књижевника Поета и Удружење новинара Србије, а почасни је члан Удружења писаца Десанка Максимовић у Торонту. Један је од оснивача и члан Међународног одбора за истину о др Радовану Караџићу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs