Кула: Договорена реконструкција вртића „Бубамара“

Damjan Miljanić

Вртић „Бубамара“ посетило је данас општинско руководство на челу са председником општине Кула Дамјаном Миљанићем, како би констатовали који су све радови неопходни за побољшање услова за боравак деце у вртићу.

Директорка Предшколске установе „Бамби“ Снежана Булатовић је рекла да вртић „Бубамара“ има озбиљне проблеме и да је на радном састанку са председником општине договорена комплетна реконструкција објекта, што подразумева комплетну изолацију зграде, замену подова, кречење, што ће резултирати новим и лепшим изгледом који одговара потребама деце у вртићу.

Директорка је додала да је још разговарано о наставку реконструкције тоалета у вртићу „Колибри“ и плановима за реконструкцију вртића у Руском Крстуру.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић је истакао да је у плану за ову и наредну годину рекострукција многих вртића, њихова доградња и опремање.

  • Вртић у Новој Црвенки се ускоро отвара, као и нове јаслице у Сивцу, у склопу наградне игре „Узми рачун и победи“, и остали вртићи ће имати мање или веће реконструкције, ове или следеће године. Циљ је да се у наредних неколико година потпуно реконструишу све предшколске установе. Највећи посао предстоји у вртићу у Руском Крстуру, где ће се прво радити пројекат, а потом и радити потпуно нови вртић, јер нема основа да се постојећи дограђује и реконструише, рекао је председник општине Кула Дамјан Миљанић.

Председник општине Дамјан Миљанић посетио је вртић са својим сарадницима, председником Скупштине општине Владимиром Ђуровићем и помоћницима Љубицом Тијанић и Страхињом Паравином и том приликом деци уручио поклоне и слаткише.

Вртић „Бубамара“ је вртић полудневног боравка у којем борави 26-оро деце припремно предшколског и млађег узраста.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.