Кула: Одржан „Grappling Kup Srbije“

„Constrictor Fight team-a“

Девети по реду „Grappling Kup Srbije“ одржан је у Кули. Такмичење је окупило више од 420 такмичара и 50 борилачких клубова, чиме је Кула још једном потврдила свој примат и место на борилачкој мапи Србије. Организатори такмичења су „Constrictor Fight team-a“ и Српски рвачки Грапплинг савез, уз подршку општине Кула и многобројних спонзора.
Дејан Тешић, главни тренер „Constrictor Fight team-a“, рекао је да је задовољан бројем учесника и да је такмичење оправдало сва очекивања.
„Хвала вам што сте уз нас све ове године. Најавили смо пре месец дана да ћемо имати преко 400 такмичара, што се и остварило. Десето издање мора да буде специјално, али то ћемо још увек држати у тајности и сигурно ћемо га обележити на прави начин“, истакао еј Тешић.
„Грапплинг Куп Србије“ отворио је председник општине Кула, Дамјан Миљанић. Говорећи о такмичењу, Миљанић је истакао да Кули припада велика част да буде домаћин борилачког спектакла на коме учествују такмичари из више од десет држава, те да је то највећим делом заслуга Дејана Тешића и „Цонстрицтор Фигхт теам-а“, а општина Кула ће увек бити ту да адекватно подржи рад и труд овог борилачког колектива и предузимљивих појединаца у њему.
„Када клуб Дејана Тешића организује једно овакво такмичење, где дође 50 клубова из практично целог региона, из 12 земаља, онда то говори да тај клуб заслужује сваку пажњу, помоћ и пројекте које смо реализовали заједно. Сваке године у ово доба Кула постаје центар овог спорта и долазе гости из целог региона. Организација је сјајна, такмичари су задовољни, публика такође, трибине су пуне као да је у питању нека рукометна или кошаркашка утакмица. Атмосфера је сјајна и већ годинама овај клуб је институција и препознати су у целој Србији. Нама је то драгоцено и драгоцени су људи који воде тај клуб. Тренира велики број наше деце, тако да ће се сарадња и заједнички пројекти сигурно наставити“, закључио је председник општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs