Кула: Подела бесплатних безбедносних седишта за бицикла

У циљу безбедности бициклиста у саобраћају, Савет за саобраћај општине Кула обезбедио је и ове године седишта за бицикла. Седишта је директорки Предшколске установе „Бамби“ Снежани Булатовић уручио Карољ Валка, председник Савета за саобраћај општине Кула. Он је том приликом рекао да су седишта обезбеђена првенствено због безбедности у саобраћају.

  • Овај вид сарадње између локалне самоуправе и ПУ „Бамби“ је веома добар и надам се да ће и родитељи бити задовољни, јер смо купили квалитетна и безбедна седишта, рекао је Карољ Валка.

Снежана Булатовић директорка ПУ „Бамби“ се захвалила локалној самоуправи и Савету за саобраћај на поклону и рекла да ће седишта бити подељена деци која су рођена у календарској 2019. години, али која имају брата или сестру који такође, похађају вртић.

  • На овај корак смо се одлучили заједно са Саветом за саобраћај због тога што ће више деце моћи да користи седишта. Истовремено, на овај начин промовишемо здрав начин живота, вожњу бицикла и развијамо еколошку свест деце и њихових родитеља, рекла је Снежана Булатовић.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs