Кула: Пред одборницима локалног парламента 11 нових одлука

Председник Скупштине општине Кула Владимир Ђуровић заказао је двадесету седницу локалног парламента за петак, 24. септембар, са почетком у 10 сати.

Пред одборницима ће се наћи једанаест тачака на дневном реду, међу којима је предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Кула за 2021. годину и Извештај о извршењу Одлуке о буџету општине Кула за период од 01.01. до 30.06.2021. године.

Одборници ће, између осталог, разматрати и предлоге Одлука о финансијској подршци породици са децом и побољшању услова за задовољавање основних потреба деце при образовању и васпитању, о умањењу вредности непокретности у јавној својини општине Кула, покретању поступка за отуђење непокретности из јавне својине општине Кула и предлог Одлуке о расписивању јавног огласа за отуђење непокретности из јавне својине општине Кула, као и предлог Решења о давању сагласности на измене и допуне Програма пословања ЈКП „Пречистач Врбас-Кула“ Врбас за 2021. годину и Решења о давању сагласности на измене и допуне Посебног програма за коришћење средстава из буџета општине Врбас и Кула ЈКП „Пречистач Врбас-Кула“ Врбас за 2021. годину.

Сам крај седнице резервисан је за кадровска решења и одборничка питања.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs