Кула: Расписан Конкурс за награђивање ученика у школској 2023/24. години

Konkurs

На основу Члана 16. и 17. Одлуке о финансијској подршци породици са децом и побољшању услова за задовољавање основних потреба деци при образовању и васпитању на територији општине Кула, Одељење за друштвене делатности расписало је Конкурс за награђивање ученика у школској 2023/24. години.
Право на награђивање остварују ученици основних и средњих школа који су у протеклој школској години (2022/2023.) освојили прво, друго или треће место у појединачној конкуренцији на окружном (регионалном), републичком или међународном такмичењу које организује Министарство просвете Владе Републике Србије или Секретаријат за образовање, управу и националне мањине Аутономне покрајине Војводине и то:
1. Окружно (регионално) такмичење:
1. место – 20% од просечне нето зараде у општини Кула за првих 6 месеци текуће године
2. место – 15% наведене зараде
3. место – 10% наведене зараде
2. Републичко – међународно такмичење:
1. место – 30% од просечне нето зараде у општини Кула за првих 6 месеци текуће године
2. место – 25% наведене зараде
3. место – 20% наведене зараде
Екипе, тимови, хорови или друге групе такмичара нису предмет овог Конкурса.
Учесници конкурса уз пријаву на конкурс прилажу: фотокопију дипломе о освојеном првом, другом или трећем месту; фотокопију првог и другог листа ђачке књижице; фотокопију личне карте једног од родитеља и фотокопију текућег рачуна родитеља или ученика.
Рок за пријављивање на Конкурс је 15 дана од дана објављивања на сајту општине Кула, као и у „Кулској комуни“ (1. 11. 2023. године), а биће оглашен и у свим основним и средњим школама са седиштем на територији општине Кула.
Пријаве на конкурс са потребном документацијом подносе се Одељењу за друштвене делатности општине Кула, Лењинова 11, Услужни центар (шалтер број 5). Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати.
За додатне информације може се обратити на телефон 025/751-146 и 751-151, или непосредно на назначеној адреси.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs