Кула: Расписан Конкурс за најкреативнију празничну честитку

Konkurs

Друштво учитеља општине Кула расписало је Конкурс за васпитаче, учитеље и наставнике основних школа и њихове ученике, за најкреативније дизајнирану новогодишњу или божићну честитку. На Конкурсу могу да учествују васпитачи, учитељи и наставници предметне наставе од 5. до 8. разреда, са једном личном, ауторском честитком и са највише 3 ученичке.

Право учешћа имају ученици чији васпитач, учитељ или наставник учествује на Конкурсу са својом ауторском честитком. Честитке треба да садрже креативан дизајн и текст са лепом и позитивном поруком, прикладном за предстојеће празнике. Бираће се и пригодно наградити књигама и дипломама три најкреативније честитке ликовног педагога и три ученичке по следећим узрастима: предшколски узраст, школски узраст од 1. до 2. разреда, школски узраст од 3. до 4. разреда и школски узраст од 5. до 8. разреда.

Све послате честитке на Конкурс биће изложене на свечаној изложби у Кули, чије време одржавања ће бити благовремено објављено.

Сви учесници треба да пошаљу честитке најкасније до 9. децембра 2022. на адресу: Друштво учитеља општине Кула, 16. дивизије 34, 25230 Кула.

Детаљније информације о конкурсу могуће је пронаћи на Фејсбук страници Друштва учитеља општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs