Куртијева полиција пушкама претила Данилу и питала га за име оца: Александар је име мог оца, он је мој тата и ваш председник

Danilo

Тзв. косовска полиција малтретирала је Данила Вучић, сина председника Србије Александра Вучића, због мајице са натписом „Предаја није опција“.

Поводом овога вечерас огласио се на Инстаграм налогу и председник Вучић.

– Тек сада сам сазнао шта се све дешавало на КиМ. Последњи пут када су зауставили Данила, недалеко од Подујева, албански полицајци тражили су да, по сваку цену, скине мајицу на којој је писало „Предаја није опција“. Данило није пристао, а онда су уперили пушке у њега и питали „Име оца?“ Он је одговорио:“Александар! То је мој тата и ваш председник“! Мајицу му нису скинули, образ му нису укаљали. Предаја није опција – написао је председник.


Подсетимо, председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су његовог сина три пута заустављали Куртијеви полицајци.

– Три пута су заустављали, претресали, малтретирали. Само нек наставе. Честитам Куртију на храбрости. Није толико храбар у мом друштву, кад пошаље неке друге да се иживљавају на туђој деци онда је то ок, само нек настави. Није Данило мали, мало је храбрији од Куртија. Он је кроз сред Приштине прошао са мајицом „Предаја није опција“, и отишао на литургију у Грачаницу, да се помоли – рекао је данас председник Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs